Wat kan ik doen als de video korrelig is?

1. Zorg dat de omgeving die u wilt zien goed verlicht is.

2. Als er 2x zoom gebruikt wordt, is het beeld minder scherp. Stel   1x zoom in.

3. Zet de helderheid op het ouderapparaat op de hoogste stand.

4. Stof de lens van de camera voorzichtig af.

5. Zet de antenne van het ouderapparaat omhoog voor een betere ontvangst.

6. Wend het scherm van het ouderapparaat af van direct zonlicht of andere directe   lichtinval.

7. Controleer of er niets het zicht van de camera in de weg staat.

8. Controleer of de camera zelf niet verplaatst of zo gedraaid is,  dat hij buiten gewenste gebied gericht staat.