Waarom werkt de Spreekfunctie niet?

1. Verhoog het volume van het ouderapparaat.

2. Controleer of u de knop na het spreken hebt losgelaten om de   reactie te horen. U hoeft alleen op de knop te drukken als u spreekt.

3. Het ouder- en babyapparaat zouden buiten bereik kunnen zijn. Verminder de afstand  tussen de apparaten.

4. Controleer of de aansluitingen van het babyapparaat en het stopcontact.   in orde zijn.

5. Zet de antenne van het ouderapparaat omhoog voor een betere ontvangst.