Op mijn scherm verschijnt “No Signal” zelfs als beide apparaten zijn aangesloten en aan staan. Wat kan ik doen?

Ze zijn niet langer gekoppeld en moeten weer geregistreerd worden. Kies “add” in het
camera menu scherm op het beeldscherm. Kies een camera 1, 2, 3, of 4.
Op het scherm gaat een lampje knipperen en op het scherm verschijnt “press pair on cam”. Druk aan de onderkant van de camera op de Koppel knop. Er wordt een bevestigingstoon gegeven.