Mijn telefoonapplicatie toont de volgende melding: "Unable to connect to BMS server".

1. Controleer het signaal van het Wi-Fi network.

2. Controleer of u bent aangesloten op het internet door het opstarten van de telefoonbrowser en naar een website zoals www.google.com te gaan.

3. Probeer het opnieuw als u verbinding kunt maken met het internet.

4. De LAN-kabel rechtstreek aansluiten via de RJ45- aansluiting en maak verbinding met het internet als het Wi-Fi signaal niet goed is.