Tijdens het instellen van het apparaat voor Android™ en iOS, kan ik mijn Camera niet vinden tijdens de laatste stap en het instellen mislukt.

De Camera resetten naar de instellingsmodus en opnieuw proberen. De KOPPELING toets aan de onderkant van de Camera ingedrukt houden totdat u een piepgeluid hoort. Wacht een moment totdat de Camera opnieuw start. Als de Camera-LED knippert, is de instellingsmodus actief. De instellingsmodus opnieuw starten vanaf uw smartphone.