Is het mogelijk om 2 monitors op 1 camera aan te sluiten?

Terwijl het mogelijk is om meerdere camera’s aan 1 monitor te koppelen, kan elke camera helaas slechts aan 1 monitor tegelijk gekoppeld worden.
Met andere woorden, met de MBP36, is het niet mogelijk om 2 monitors te koppelen aan dezelfde camera op hetzelfde moment.

De MBP160 is een systeem dat waarbij 2 ouderapparaten aan 1 camera gekoppeld kunnen worden. Een andere optie is over te stappen naar een WiFi video monitor, wat toestaat dat de camera veilig bezien kan worden door meerdere mobiele telefoons/apparaten. Blink1, Focuss66, of MBP85 zijn onder ander de systemen van Motorola Monitor die deze mogelijkheid bieden.

Klikt u oor verdere informatie op de link van Hubble of van Monitor Everywhere  en u komt op de site van deze apps terecht.