Geluidsinterferentie op het oudertoestel

• Uw babytoestel en oudertoestel staan mogelijk te dicht bij elkaar. Zet ze
verder uit elkaar.
• Zorg voor minstens 1 tot 2 meter tussen beide apparaten om "rondzingen" te
voorkomen.
• Als het babytoestel te ver weg is, kan het buiten bereik zijn, dus plaats het
babytoestel dichter bij het oudertoestel.
• Zorg ervoor dat het babytoestel en het oudertoestel niet in de buurt staan
van andere elektrische apparatuur, zoals een televisie, computer, of
draadloze/mobiele telefoons.
• Gebruik van andere 2.4 GHz producten zoals draadloze netwerken (Wi-Fi®-
routers), Bluetooth®-systemen of magnetronovens kunnen ook interferentie
veroorzaken, dus houd de babymonitor minstens 1,5 meter uit de buurt van
dergelijke producten of zet ze uit als ze storing veroorzaken.
• Als het signaal zwak is, kunt u proberen het Ouder- of Babytoestel te
verplaatsen.