Kan man länka två övervakare till en kamera?

Även om du kan länka ett flertal kameror till en övervakare, så kan tyvärr varje kamera endast registreras till en övervakare på angiven tid.  Med andra ord, så är det inte möjligt att med MBP36 ha två övervakare länkade till samma kamera vid samma tid.

MBP160 är ett system som har två föräldra-enheter länkade till en kamera. Ett annat alternativ är att välja WiFi videoövervaknings-system vilket tillåter en kamera att visas säkert på flertal smartphones/enheter. Blink1, Focuss66, eller MBP85 är några utav Motorola övervakningssystem med denna kapacitet.

För mer information var god klicka på Hubble eller Monitor Everywhere Och du kommer bli omdestinerad.