Ljudstörningar på din föräldraenhet

• Babyvakten och föräldraenheten kan vara för nära varandra. Flytta isär dem.
• Se till att enheterna befinner sig minst 1 till 2 meter ifrån varandra för att undvika rundgång.
• Om Babyvakten är för långt borta kan den vara utom räckhåll, så flytta
Babyvakten närmre Föräldraenheten.
• Försäkra dig om att babyvakten och föräldraenheten inte är nära annan elektrisk utrustning som en TV-apparat, dator eller mobil/sladdlös telefon.
• Användning av 2,4 GHz-produkter som trådlösa nätverk (Wi-Fi®-routrar), Bluetooth®-system, eller mikrovågsugnar, kan orsaka störningar med den här produkten så håll babyvakten minst 1,5 meter från den här sortens produkter, eller stäng av dem helt om de verkar orsaka störningar.
• Försök att flytta Föräldraenheten och/eller Babyvakten till olika delar av rummen om signalen är svag.